Starity

Ariana Grande: „Hasonlítok a karakteremhez”

2010. szeptember 03. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana, a Victorious című sorozat egyik főszereplője kitálalt a szerepéről, a műsorról, a vágyairól, emellett néhány forgatási érdekességet is hallhattunk tőle.

hirdetés
Ariana Grande: „Hasonlítok a karakteremhez”

A Portrait magazin 2010. áprilisi számában olvashattunk egy interjút a Victorious egyik sztárjával. A beszélgetés kérdezős részét Eleni, az újság egyik szerkesztője vállalta, a fiatal színésznő pedig örömmel válaszolt mindenféle kérdésére.

– Tehát főszerepet játszol az új tv-műsorban, a Victoriousban. Mesélsz egy kicsit róla?
– A Victorious egy új Nickelodeon-vígjáték egy új tanulóról, Tori Vegáról (Victoria Justice), aki a Hollywood Arts nevű művészeti suliba jár. Próbálja kreatívan megtalálni magát, mint az összes másik művészi és bolondos diák.

– Milyen a karaktered, Cat?
– Cat imád szórakozni, energikus, de emellett nagyon érzékeny. A saját kis világában él, amit ő a fejében kitalált, és mindig azt követi. Imádom őt!

– Hasonlítasz Catre?
– Valójában egész sok dologban! Mindketten szeretünk szórakozni, bolondok vagyunk. Tinilányként az én hangulatom is állandóan változik, bár nem olyan gyakran, mint Caté, de azért megértem őt...

– Volt bármiféle kínos pillanat a forgatás alatt?
– Hát persze, a legcikibbet pedig Dan Schneidernek köszönném! Az egyik részt vettük, amiben egyedül ültem Cat ágyán a szobájában. Mielőtt épp az utolsó soromat kezdtem mondani, Matt Bennett (Robbie) kiugrott az ágy mögül, én pedig sikítva kirohantam a stúdióból. Imádok minden nap velük forgatni, annyit szórakozunk! Dan, az írók, a producerek, a többiek... szeretem mindannyiukat.

– Ha egy epizódot írhatnál a műsorra, mi történne benne?
Mariah Carey eljönne a Hollywood Artsba, hogy fellépjen Cattel.

Ezután váratlan rajongói kérdésekkel bombázták a vörös hajú lányt.

– Milyen étel nélkül nem tudnál élni?
– Lehet három? Eper, sushi, és a nagymamám főztje.

– Mindig olyan gyönyörű vagy. Van valami tipped, titkod ezzel kapcsolatban?
– Köszönöm! Hmmm... A legfontosabb dolog... ha van rajtad smink, akkor az egészet szedd le lefekvés előtt, nem számít, milyen fáradt vagy! Tudom, hogy idegesítő, de fontos. Ez pedig szupernyálasnak fog hangzani, de tízszer csinosabb vagy, ha vidám vagy.

– Hova szeretnél elutazni?
– Japánba!

– Melyik sztárral randiznál?
Chris Pine-nal.

– Jellemezd a tökéletes napod.
– Hmm, oké! A tökéletes napom akkor lenne, ha összekeverhetném a Los Angeles-i és New York-i életemet. Reggel a Victorioust forgatnám, utána énekelnék a Birdlandon, ennék egy sushit a családommal, aztán hazajönnék, és a Nintendo Wiivel játszanék Graham, Aaron és Alexa ellen. Tökéletes nap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek