Starity

Klippremier: Dima Bilan - Bolen toboy

2014. július 14. 21:09   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál győztese megjelentette legújabb videóklipjét, mely a Bolen toboy című dalához készült.

hirdetés
Klippremier: Dima Bilan - Bolen toboy

Dima Bilan a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál győzteseként szerzett magának nemzetközi hírnevet, s azóta is a legismertebb orosz énekesek között tartják számon. Eddigi pályafutása során olyan nagyszerű tehetségekkel dolgozott már együtt, mint Anastacia, illetve a Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder.

Legutóbbi dala, a Bolen toboy április 15-én került bemutatásra, majd pár hónappal később, június 11-én klipet is forgattak hozzá Moszkvában. Dima egy interjúban nyilatkozott arról, hogy a forgatási munkálatok nagyon jó hangulatban, s viszonylag egyszerűen zajlottak, csupán a videóban megjelenő állatok okoztak egy kis galibát.

„A kakas mindig elmenekült, a nyulak is nyugtalanok voltak” – árulta el az énekes, aki később azt is hozzátette, az egyik állat a női főszerepet játszó Nina Zyuzina-Schartz ujját is megharapta.

Szerencsére a rajongóknak nem kellett sokat várniuk a videó megjelenésére, ugyanis július 13-án hivatalosan is bemutatták.

„Barátaim, premier! Tájékoztatlak titeket, hogy a Bolen toboy klipje már kész. Kívánok mindenkinek kitűnő nyári hangulatot! Essetek szerelembe, alkossatok, legyetek ritmusban! Várom a véleményeteket!”írta Dima hivatalos Instagram-profilján.

A kisfilm egy romantikus történetet mesél el nekünk, mely arról szól, hogyan lesz a gyerekkori barátságból igaz szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek