Starity

Az elnökkel pizzázott Demi Lovato

2014. július 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő hiába elfoglalt turnéja miatt, arra bármikor van ideje, hogy az amerikai elnökkel vacsorázzon egy kastélyban, amit élete legklasszabb élményének tart.

hirdetés
Az elnökkel pizzázott Demi Lovato

Az embernek nem mindennap adatik meg a lehetőség, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnökével lógjon, de Demi Lovato, és barátja, Wilmer Valderrama múlthéten egy kellemes vacsorát tölthetett el a társaságában. A pár Robert Rodriguez kastélyában találkozott Obamával és Texas kormányzójával, Rick Perryvel, akikkel komoly politikai témákat vitattak meg, miközben házi készítésű ételt fogyasztottak.

„Borzasztó ideges voltam, de mivel egy-két évvel ezelőtt már találkoztam Obamával, így egy kicsit felszabadultabb voltam. Klassz volt ismét találkozni vele, mert az elnököt mindig öröm látni. Csak egy sima, formalitások nélküli vacsora volt. Mindenki evett, együtt lógott, majd mindannyian leültünk, és elbeszélgettünk vele, és meghallgattuk, hogy min munkálkodik jelenleg.”

És milyen pizzáról áradozott minden ott lévő? Nem másról, mint amit az elismert rendező készített saját maga. „A pizzát Robert készítette, elképesztő volt. Őszintén szólva csak pepperoni volt rajta, de tejmentesen készült, így mondanom sem kell, hogy a gyomrom mennyire boldog volt.”

Amikor Lovato épp nem a szabad világ vezetőivel tölti az idejét, olyankor gőzerővel készül szeptemberben startoló turnéjára, valamint új dalokon is van ideje dolgozni. Rajongóival megosztotta, hogy a napokban felvett egy brutális duettet, de az illető nevét még nem árulta el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek