Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. július 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki szervezett meglepetésbulit a párjának és melyik híresség mutatta be felnövekvő csemetéjét? Cikkünkből kiderül.

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Kaley Cuoco meglepetésbulit szervezett

A Big Band Theory sztárja, Kaley Cuoco a férjét, Ryan Sweetinget lepte meg 27. születésnapja alkalmából egy meglepetéspartival. Az ünnepelt mit sem sejtett az eseményről, így annál nagyobb volt a meglepetés, amikor egy medencés buli kellős közepén találta magát, az élete fontosabb pillanatait megörökítő képekkel teletűzdelt szülinapi tortáról nem is beszélve.


Fotók: Instagram/Kaley Cuoco

*

Hilary Duff megállítaná az időt

A színésznő 2012 márciusában adott életet első gyermekének, Luca Cruz Comrie-nak, nemrégiben pedig egy aranyos képet posztolt a közel másfél éves Lucáról az Instagramon keresztül, melyhez a „Ha befagyaszthatnám az időt...” mondatot fűzte hozzá.


Fotó: Instagram/Hilary Duff

*

Jacoby Shaddix bájos képet posztolt legkisebb fiáról

A Papa Roach frontembere is előszeretettel örvendezteti meg rajongóit a családjáról készített képek közzétételével és ez szombaton sem volt másként, amikor az énekes tavaly szeptemberben született fiáról, Brixton Gabrielről tett közzé képet Facebook-fiókján keresztül, mely arra enged következtetni, hogy a pici a későbbiekben talán apja nyomdokaiba lép majd.


Fotó: Facebook/Jacoby Shaddix

Christina Milian nagynéni lett

A 32 éves énekesnő szintén szombaton posztolt egy édes képet magáról és újszülött unokahúgáról a Facebookon. „Az én kis unokahúgom a legcukibb a világon!” – írta a képhez Christina, majd nem sokkal később egy másik képet is közzétett, melyen már saját, 2010-ben született kislányával, Violet Madisonnal pózol.


Fotók: Facebook/Christina Milian

Chris Brown és Drake együtt stúdiózik

A hosszas háborúskodás után végre helyreállt a béke a két énekes között, mi több: együtt stúdióznak New Yorkban! Egy, a srácokhoz közel álló forrás elárulta – és a stúdióban készült kép posztolásával bizonyította –, miszerint Chris készülő nagylemezének produceri munkálatait is magára vállalta Drake.


Fotó: Instagram/Elliott Wilson

*

Magyarul tweetelt a Sleepy Hollow sztárja

Az Irvinget alakító Orlando Jones tegnap magyarul köszöntötte a sorozat rajongóit a Twitteren: „Jó napot kívánok to all our Hungarian #Sleepyheads watching @SleepyHollowFOX on @FOXMagyarorszag – Egészségetekre!”

A szeptember 22-én képernyőre kerülő második évadához készített plakát is megjelent tegnap délután, melyet a szerkesztők a Twitteren tettek közzé, ezzel is lázban tartva a már amúgy is tűkön ülő rajongókat.


Fotó: FOX

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek