Starity

Mandy Jiroux szólókarrierbe kezdett

2014. július 16. 13:01   |   Szerző: encs96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus táncosaként és legjobb barátnőjekét ismert Mandy Jiroux jelenleg saját karrierjét építi és egy exkluzív interjút adott a Fanlalának.

hirdetés
Mandy Jiroux szólókarrierbe kezdett

Évekkel ezelőtt a Mandy és Miley Show hatalmas sikert aratott a YouTube-on. Mandy Jiroux és Miley Cyrus rengeteg vidám videót készített, a rajongók többsége pedig valószínűleg mindig azon kapja magát, hogy visszanézik a régi epizódokat.

Jelenleg Mandy saját zenei karrierjét építi, és több előadóval is összeállt, hogy néhány elképesztően ütős számot készítsen, így nemrégiben a Fanlalával ült le beszélgetni.

Mi motivált arra, hogy elszakadj a BeachGirl5-tól és elindítsd a szólókarriered? Még mindig tartod a kapcsolatot a korábbi bandatagokkal?

Azért hagytam ott a bandát, mert a szívem már nem volt benne 100%-ig, és a saját karrieremet akartam csinálni. Én és a lányok még mindig barátok vagyunk! Nagyon szeretem a csajokat, és nagyon nehéz volt otthagynom őket.

- Tudjuk, hogy az utóbbi időben egy csomó dolgot csinálsz, mint DJ, énekes és koreográfus, és azt is hallottuk, hogy volt egy kis szereped egy filmben? Hogyan tartasz egyensúlyt a karrieredben? Van-e olyan terület, amit a legjobban szeretsz csinálni?

- Én mindig elfoglalt vagyok, de minden nap, mikor felkelek, szerencsésnek érzem magam, hogy azt csinálom, amit szeretek. Mindig motivált vagyok, mert azért élek, amit csinálok. Nagyon szenvedélyesen csinálom mind a hármat, az éneklést, a táncot és a DJ-zést is, így nehéz kiválasztanom, hogy melyik a kedvencem.

- Mi inspirált téged és Kurtöt, hogy elkészítsétek a Zedd számaiból készült dalt? Melyik a kedvenc számod Zeddtől?

- Kurt és én is nagy rajongói vagyunk Zeddnek, és mind a ketten el akartuk készíteni a saját dalunkat, de aztán megegyeztünk és közösen elkészítettünk egyet. A kedvenc dalom Zeddtől a Spectrum.

- Ha te és Miley valaha újra találkoznátok és folytatnátok a Miley & Mandy Show-t, akkor mi lenne a témája?

- Valószínűleg olyan lenne, mint az első videónk, de Miley és én is szeretünk táncolni, így talán valami vicces videó lenne, esetleg twerk videó. (nevet)

- Van még valami terved 2014-re?

- Ezen a nyáron még 2 dalom fog megjelenni, különböző előadók közreműködésével, ezért nagyon izgatott vagyok. Az első a Tonight, melyben az orosz DJ Fagault & Marina működik közre, a másik pedig a My Forever című dal melyben Starkillers volt a közreműködő. Mindkettő más-más zenei műfajú lesz. A jövőben tovább folytatom a zenei, énekesi és DJ munkálataimat, valamint több tánc, fitness és zenei tartalmú videót is fogunk forgatni, mely a YouTube-csatornámon megtalálható lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek