Starity

Klippremier: Paris Hilton - Come Alive

2014. július 16. 17:05   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hilton gőzerővel építgeti zenei karrierjét: nemrég megjelent legújabb kisfilmje, amit a Come Alive című dalhoz készítettek el. Előző kislemeze, a Good Time vegyes érzelmeket váltott ki az emberekből, de Paris nem adja fel zenei törekvéseit.

hirdetés
Klippremier: Paris Hilton - Come Alive

Paris a Facebook-profilján számolt be rajongóinak az új klip megjelenéséről. A Come Alive-hoz készült kisfilm kevesebb, mint egy napja debütált az énekesnő hivatalos YouTube-csatornáján, de máris több mint százezer megtekintést tudhat magáénak.

A Good Time klipjéhez hasonlóan, a friss kisfilm is megosztotta az embereket. Majdnem négyezer ember nyomott a tetszik gombra és több mint ezren gondolják úgy, hogy Parisnek nem sikerült ütős dalt és videót alkotnia. A klip hűen tükrözi az örökösnő csajos, csillogó világát.

Több mint ezren írtak véleményt a videó alá, vannak akik úgy gondolják az új dal sokkal jobb, mint a Lil Wayne közreműködésével készült Good Time, viszont az emberek többségének Rihanna Only Girl című dalához készült klip ugrott be először a Come Alive videója láttán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek