Starity

Thor nő, Amerika kapitány pedig afroamerikai lesz

2014. július 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel Comics bejelentése szerint Sam Wilson veszi át Steve helyét, Thor pedig nővé változik.

hirdetés
Thor nő, Amerika kapitány pedig afroamerikai lesz

Ahogy arról a BBC News a Marvel hivatalos oldalán megjelent közleménye alapján beszámolt, Steve Rogers leteszi a pajzsot, helyére pedig jó barátja, az Amerika kapitány második részében megismert Sam Wilson, azaz Sólyom lép – de egyelőre mindössze a képregényekben!

Chris Evans továbbra is látható lesz Amerika kapitányként a vásznon még legalább két film erejéig – a Bosszúállók: Ultron korában és az Amerika kapitány harmadik részében –, majd, mivel szerződését nem, de Sebastian Stanét kilenc epizód erejéig meghosszabbították, valószínűleg, akárcsak az eredeti képregényekben, szerepét Bucky Barnes fogja átvenni a végzetes csata után.


Fotó: Marvel

Nem ez az egyetlen meglepetése a Marvelnek: tegnapelőtt bejelentették a The View-ban, hogy a mennydörgés istene ezentúl nőként fog feltűnni a képregényekben – ennek részleteit nem, de az okát elárulták:

„Ha el tudjuk fogadni Thort békaként és lófejű idegenként, akkor egy nőt is tolerálni tudunk!” Persze ennek nem mindenki örül – Joss Whedon a Twitteren fejezte ki nemtetszését: „Női Thor? Honnan a fenéből veszik, hogy ez jó döntés?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek