Starity

Érkezik a Démonok között spinoffja

2014. július 19. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ősszel kerül a mozikba az Annabelle című horror, amelynek középpontjában a Démonok között rémisztő babája áll.

hirdetés
Érkezik a Démonok között spinoffja

A tavalyi évben az egyik legnagyobb sikert az igaz történeten alapuló Démonok között aratta a horror filmek között, így nem túl meglepő, hogy bejelentették, 2015-ben érkezik a folytatás. Azonban előtte egy alacsony költségvetésű spinoffot is készítenek, mely a filmben szereplő ijesztő, megszállt babáról, Annabelle-ről fog szólni, akit a Warren házaspár, Ed és Lorraine (Vera Farmiga és Patrick Wilson) az otthonukban tartanak.

Januárban jelentették be, hogy egészen pontosan három spinoffot forgatnak majd le és az Annabelle lesz a legelső. A Démonok között rendezője, James Wan producerként vesz részt a projektben, az operatőrként közreműködött John Leonetti pedig átveszi a rendezői teendőket.

A főbb szerepekben Annabelle Wallis és Alfre Woodard lesz látható, mellettük pedig többek között Eric Ladin, Tony Amendola, Brian Howe, Michelle Romano, Shiloh Nelson és Christopher Shaw is feltűnik majd.

Az első előzetes július 17-én látott napvilágot és egyelőre csak hat premier dátumot jelentettek be. Az amerikai mozikban október 3-tól tekinthetik meg a nézők, Argentínában viszont egy nappal korábban debütál, majd 8-tól Franciaországban és a Fülöp-szigeteken is elkezdik vetíteni, 9-től Németországban, 10-től pedig az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek