Starity

Ali Brustofski feldolgozta Colbie Caillat dalát

2014. július 19. 18:06   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ali becenéven ismert énekesnő teganp tölött fel a YouTube-ra egy új feldolgozást, ami nem más, mint Colbie Caillat Try című száma.

hirdetés
Ali Brustofski feldolgozta Colbie Caillat dalát

A rajongók többsége már nyilván arra vár, hogy Ali egy saját számmal lepje meg őket, mert fél éve nem hallottak tőle ilyet, de panaszra semmi ok, ugyanis kárpótlás gyanánt folyamatosan feldolgozásokat készít, melyeket rendszeresen megosztja a YouTube-on.

Allison mindig keményen dolgozott, csak az elmúlt fél évben harminckilenc videó került fel a csatornájára, köztük egy saját szerzeménnyel, sminkvideókkal, vlogokkal, élő előadásokkal és egy halom feldolgozással, köztük olyan híres dalokkal, mint Ariana Grande Problemje, Katy Perrytől a Birthday, vagy Lorde Teamje.

Ezúttal Colbie Caillat nagy sikert aratott Try című számát adta elő egy kollégájával, Caitlin Harttal. Attól függetlenül, hogy ez egy feldolgozás, és nem saját dal, szokáshoz híven letölthető az iTunesról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek