Starity

Felnőttek a Nickelodeon sztárjai

2014. július 19. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne emlékezne a Nickelodeon legnépszerűbb rajzfilmjeire, a Hé Arnoldra és a Fecsegő tipegőkre? Az említett mesék karakterei végre felnőttek!

hirdetés
Felnőttek a Nickelodeon sztárjai

A Hé Arnold és a Fecsegő tipegők méltán voltak a legkedveltebb rajzfilmek a Nickelodeonon, ám mára már sajnos nem sugározzák őket. Míg Arnold és barátai 1996-tól 2004-ig; addig Angelica és a kicsik 1991-től 2004-ig szórakoztattak kicsiket és nagyokat.

A záró epizódok óta 10 hosszú év telt el, melynek alkalmából Celeste Doodles a Tumblrön osztotta meg illusztrációit, melyeken az immár felnőtt gyerekeket láthatjuk. A hölgy rövid kis történetet is kanyarított a szereplők köré, hogy menkönnyítse az elképzelést, miszerint mi is történt gyerekkorunk meghatározó bálványaival.

Fecsegő tipegők


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Tommy Pickles

A Fecsegő tipegők Tommyja Celeste alternatív története szerint kedvenc sportjainak, a hegymászásnak, a búvárkodásnak és siklóernyőzésnek hódol, miközben profi fotósként a kameráját kattogtatja a National Geographic megbízásából. Ejha!


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Chuckie Finster

Chuckie felnőtt korára végre levetkőzte a folyamatos aggódást és az írásban lelt megnyugvásra, emellett kriminalisztikát tanít egy helyi középiskolában – legalábbis Celeste elképzelése szerint.


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Phil és Lil DeVille

A DeVille ikerpár felnőttként a youtuberek izgalmas életét éli annak érdekében, hogy felkeltsék a fiatalok érdeklődését a tudományok iránt. Széles körű rajongótáboruk a fejesek figyelmét is felkeltette, így szerződést írtak alá egy, a fiatalok oktatását elősegítő videósorozatra. Szép munka!


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Angelica Pickles

Mindannyiunk kedvenc Angelicája szintén internetes karriert épít, ám ő Rebecca Blackhez hasonlóan rettenetes, Weekend címre keresztelt dalával lopta be magát a közönség szívébe – az ahhoz készített még borzalmasabb videoklipről már nem is beszélve, melyet szülei cégének gondozásában jelentetett meg. Később tőkéjét egy reality showba invesztálta, hiszen ha valamihez, akkor a szerepléshez ő ért a legjobban!


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Susie Carmichael

Susie az Amerikai Musical és Dramaturgiai Akadémián való diplomázását követen elnyerte a kritikusok elismerését kiemelkedő zenei munkásságáért, melyet a rock és a dance-punk stílusokban ért el, valamint albumait 10 különböző nyelven jelentette meg. Nem semmi!


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Kimi Finster

Kimi a Stanfordon végzett újságíró szakon, valamint részt vett a Film MFA programjának keretein belül. Portfóliájának középpontjában különböző családok kultúrájának összehasonlítása állt, melynek megnyerésében még reménykedik, ugyanis a nyereményösszeget utazásra fordítaná, hogy Tommy Picklest kísérje kalandos útjain riporterként.

*

Hé Arnold!

Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Celeste elképzelése szerint Arnold a filozófia felé fordult és jelenleg a doktorátusán dolgozik hivatásos építészeti designerként, szabadidejében pedig bútorokat tervez. Hű!


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Pataki Helga

Helga az angol szak elvégzése után – alig egy évvel azután, hogy elköltözött otthonról, valamint egy újabb évet töltött kisstílű, hálátlan munkaadóknál -, jelenleg a Social Media Manager alkalmazásában áll.


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Gerald Johanssen

Mindannyiunk Geraldja jelenleg politikatudományokat folytat mesterképzésen és már alig várja, hogy megszerezze jól megérdemelt bizonyítványát.


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Sid

Sid jelenleg csaposként dolgozik egy krimóban, emellett egy tetoválóművész mellett gyakornokoskodik, ugyanis élete értelmét a tintacsodák jelentik. Szabadidejét a Stinky Petersonnal alakított rockabilly stílusú zenekarának felfuttatásával tölti.


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

Rhonda Wellington Lloyd

Rhonda a Princetonon kezdte meg tanulmányait, ám egy összeroppanását követően elhagyta az egyetemet, és inkább utazatással és modellkedéssel töltötte a tanulmányaira szánt időt.


Fotó: Tumblr/Celeste Pille

A lépcsős kölyök

A lépcsős kölyök végre felhagyott az örökös gubbasztással kedvenc lépcsőin és pszichológiatanulmányai befejeztével szociális munkásként helyezkedett el, hogy segítsen a hozzá hasonló fiatalokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek