Starity

21 dolog, ami minden éjjeli bagoly számára ismerős

2014. július 21. 01:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszegyűjtöttünk néhány olyan dolgot, melyek az éjszaka aktív emberek számára nagy valószínűséggel eléggé ismerősnek fognak tűnni.

hirdetés
21 dolog, ami minden éjjeli bagoly számára ismerős

1. Profi vagy abban, hogy kiszámold, pontosan hány órát is fogsz aludni, ha abban a pillanatban lefekszel, ez a szám azonban hamar csökkenni fog, ugyanis biztosan később hajtod álomra a fejedet.

2. Ha szóba kerül az alvás, rögtön eszedbe jut vagy milliónyi tennivaló és ötlet, amik nem hagynak nyugodni addig, amíg valamelyiket közülük meg nem csinálod.

3. Hajnali négykor válnak kristálytisztává életcéljaid, és motivációd is ekkor ér a tetőpontjára.

4. Egy részed mindig elutasítja az alvás ötletét, mivel mindig van valami jobb dolog, amit tehetsz.

5. Ha akkor próbálsz dolgozni, amikor mindenki más alszik, biztosan sokkal hatékonyabb lesz a munkád, de nem árt, ha óvatosan adagolod be mindezt, mivel mások furcsán nézhetnek majd rád, amiért az éjszaka közepén fogtál hozzá az egészhez.

6. Teljesen jogos hajnali kettőkor nekiállni szendvicset gyártani és bedobni azt, majd zuhanyozni is egyet.

7. De hozzálátni a szobád vagy akár az egész lakásod kitakarításához is normális és mindennapi dolognak számít.

8. Tökéletesre csiszoltad osonási technikádat és koromsötétben is kiismered magad otthon, tehát már úgy mozogsz, mint egy macska, így pedig senki mást nem ébresztesz fel.

9. Igazi lavinát indítasz el azzal, hogy megnézel egy 20 perces sitcom-epizódot, ugyanis rövidesen azon kapod magad, hogy végignézted minimum azt az évadot, vagy akár az egész sorozatot és már a nap is felkelt.

10. Sok-sok javaslatot kaptál már azzal kapcsolatban, hogy változtass alvási szokásaidon és saját stratégiákat is kidolgoztál már, de igazából egyik sem hozott változást.

11. Profi vagy már abban, hogy füllents arról, pontosan mikor is kerültél ágyba és mennyit aludtál. Főként természetesen a szülők elől tussolod el a pontos részleteket.

12. Ha buliról vagy egy kis esti baráti összejövetelről van szó, te mindig akkor pörögsz fel és számodra akkor kezdődik az igazi partizás, amikor mások például már holtrészegre itták magukat, annyit táncoltak, hogy izomlázuk lett és már totál fáradtak, így haza akarnak menni.

13. A hajnalig tartó bulizás azonban csak akkor aktuális, amikor nem kell korán kelned néhány elintéznivaló vagy munka miatt, ebben az esetben pedig semmiképp sem maradsz tovább késő délutánig vagy kora estig, de az is lehet, hogy inkább kihagyod.

14. Minél később kell munkába állnod, annál nagyobb boldogság tölt el, ugyanis ez azt jelenti, hogy sokkal tovább tudsz fent maradni.

15. A reggeleid, vagy legalábbis azon napszakok, amikor felkelsz, nem indulhatnak el egy nagy adag koffein nélkül, amit általában még több követ a nap folyamán.

16. Ritkán alszol másoknál és néhány kivételes alkalmon kívül el is kerülöd messziről ezen helyzeteket, ugyanis tudod, hogy mindenki akkor akar aludni, amikor te egyáltalán nem.

17. Ha alkalom adtán azonban mégis másnál alszol vagy nálad van vendég, csak fekszel az ágyban órákon keresztül semmit téve, amíg az illető az igazak álmát alussza.

18. Az, hogy lefekszel az ágyba, nem jelenti azt, hogy rögtön aludni is fogsz, mivel néhány órán keresztül biztosan mást fogsz csinálni.

19. Alvás helyett lehet, hogy azon kapod magad, hogy más időzónában élő emberekkel csevegsz és barátkozol össze az éjszaka kellős közepén.

20. Mindig van még egy utolsó oldal a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon vagy akármilyen site-on, mivel mindig találsz valami érdekeset, amit most rögtön el kell olvasnod, meg kell nézned.

21. De alapvetően főként éjjel történnek a legjobb és legérdekesebb dolgok, így mindenképpen nyersz az éjszakázással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek