Starity

Cápákkal úszott Varga Viktor

2010. szeptember 03. 23:11   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Negyed órán át szemezett a cápákkal és rájákkal Varga Viktor, akiből annak ellenére sem kértek a nagy halak, hogy lehetőségük lett volna megkóstolni a kiscsillagot.

hirdetés
Cápákkal úszott Varga Viktor

Az énekest egy zárt ketrecben engedték le a Tropicariumban található cápás medencébe, de Viktor a vízben észrevette, hogy véletlenül nyitva maradt egy kis ajtó a ketrec alján.

„Amikor felmentem szólni, már jött is befelé egy rája. Ott volt a lehetőség, hogy megegyenek, de nem kértek belőlem” – nevetett Viktor, aki veszélyes merülésével egy jótékonysági akcióra akarta felhívni a figyelmet. A közelmúltban a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa állat- és növényvilágra mért csapása miatt világméretű jótékonykodás indult.

„Csak azt sajnáltam, hogy az Úristen nem adott kopoltyút, így gyakran fel kellett mennem levegőért. De azt elárulom, hogy nem mertem megérinteni a ketrec mellett úszkáló cápákat, féltem, hátha odakapnak. Csak később kapnak enni, hátha nagyon éhesek már. Ezért csak közel dugtam a fejem, és szemeztem velük.” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek