Starity

Tíz Marvel-film érkezik 2019-ig

2014. július 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel öt új premierdátumot jelentett be, az elkövetkezendő öt évben tehát tíz új Marvel-filmre ülhetünk be.

hirdetés
Tíz Marvel-film érkezik 2019-ig

Ugyan a filmek címe és témája még ismeretlen, a stúdió öt új projekt megjelenési dátumát jelentette be ma délelőtt, melyek 2017 és 2019 között kerülnek a mozikba.

A már jól ismert A galaxis őrzői, a Bosszúállók: Ultron kora, a Hangya, A csodálatos Pókember 3 és az Amerika kapitány 3 mellett (2014–2016) a Marvel két új filmet mutat be 2017-ben: az egyik július 28-án, a másik november 3-án kerül a mozikba.

Egy évvel később, július hatodikán és november másodikán újabb szuperhősös filmek kerülnek bemutatásra, az ötödik új projekt pedig 2019. május harmadikától lesz látható. Habár senki sem erősítette meg a filmek központi témáját, több mint valószínű, hogy az öt új film között a Doctor Strange, a Bosszúállók 3 és a Thor 3 is helyet kap.

A stúdió elnöke, Kevin Feige nemrég elmondta, hogy a Doctor Strange-mozifilm, melyben Jared Leto, Tom Hardy és Benedict Cumberbatch is szerepet kaphat, az alapoktól megrengeti majd a Marvel-moziuniverzumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek