Starity

Dalpremier: The Paradoxx - Átmeneti Tartózkodás

2014. július 22. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon látott napvilágot az öttagú debreceni formáció, a The Paradoxx legújabb, Sötét Torony címre keresztelt kislemeze, melynek előfutára, az Átmeneti Tartózkodás című szerzemény képében meg is érkezett. Ennek alkalmából most egy dedikált CD is a tiéd lehet!

hirdetés
Dalpremier: The Paradoxx - Átmeneti Tartózkodás
Fotó: Studio-iNside/Palchuber Gábor

Az immár hároméves debreceni zenekar nemrégiben készítette el legújabb, Sötét Torony címre keresztelt kislemezét, melyről a mai napon debütált az Átmeneti tartózkodás című szerzemény. Ugyan a srácok korábban elsősorban punk elemekkel tarkított alternatív zenét játszottak, a mostanra kialakult stílusuk immár a hard rock/metál irányába tart.

Az Átmeneti Tartózkodásban az élet és a halandóság nagy kérdéseit vetik fel a srácok, mely melankolikus hangulatával kissé eltér az egyébként pörgős számokat tartalmazó lemeztől. A dal különlegessége, hogy a zenekar a komolyabb hangzás érdekében hegedűt is használt a felvételekkor, melyek a nyíregyházi TLS Zeneház- és Hangstúdióban kerültek rögzítésre Baranya „Toma” Tamás hangmérnök felügyelete alatt. Csekkoljátok ti is!

N Y E R E M É N Y J Á T É K

Lájkold a banda Facebook-oldalát, hogy tiéd lehessen egy dedikált The Paradoxx CD és egy az együttes nevével ellátott póló.

Ha ezzel megvagy, írj egy kommentet a cikkhez, amiben szerepel az is, hogy lájkoltad az oldalt. Ebből tudjuk, hogy pályázol a nyereményre.

Sorsolás: augusztus 1.

UPDATE:
Játékunk véget ért, a nyertes felhasználó: Bea1999 Gratulálunk!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek