Starity

Justin Bieber átverte a rajongóit

2010. szeptember 04. 10:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyszerű reklámfogás, ügyes terv az eladási listákon való feljebb justáshoz... hívhatjuk akárhogy, okos húzás volt az a bizonyos „arany jegy”. De úgy tűnik, csak kamu.

hirdetés
Justin Bieber átverte a rajongóit

Mikor a boltokba került Justin Bieber második albuma, a My World 2.0, a fiú izgatottan jelentette be a Twitteren az örömhírt, ám nem csak ez volt az egyetlen jó hír a rajongói számára. A fiatal énekes arról is csiripelt, hogy világszerte két darab CD mellett ott virít egy-egy különleges jegy, egy bizonyos golden ticket („arany jegy”). Állítólag a jegyek megtalálói Justinnal tölthettek volna egy bahamai nyaralást.

Várhatóan valaki megtalálta az elsőt, egy arizónai lány, de mindenki tudja, hogy a második darab már nem talált gazdára, és közben az énekes letöltötte a bizonyos nyaralását – egyedül...

Amikor egy interjúban erről kérdezték a kanadai fiút, sem ő, sem a menedzsere, Scooter nem kommentálta a dolgot. Tisztán látható, hogy ez kamu volt.

Egy rajongó a Twitteren panaszkodott: „Az utóbbi időben mást sem látunk, csak a dollárjeleket a szemében. Az arany jegy pedig nyilván csak arra kellett, hogy pénzt szerezzen és feljebb jusson a slágerlistákon.” Ez biztos jó dolog – neki.

Úgy tűnik, a kanadai srácot (aki egyébként váltig állítja, hogy „még mindig csak egy stratfordi srác”) is elvitte a hírnév átka. A rajongók is láthatják, hogy határozottan megváltozott az utóbbi időben, és nemcsak az arany jegyes ügy miatt...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek