Starity

Jön a következő One Direction-koncertfilm

2014. július 22. 17:05   |   Szerző: bitchina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 11-én és 12-én lesz látható a mozikban, decemberben pedig már a boltok piacain is kapható lesz a Where We Are koncert-DVD.

hirdetés
Jön a következő One Direction-koncertfilm

Ez az év ismét kedvező a One Direction számára, hisz idén kezdődött el világ körüli turnéjuk, melynek keretein belül már igazi stadionokban adnak koncerteket, új turnéjuk pedig már most az év egyik legsikeresebb koncertsorozata.

Egy évvel a This Is Us után új koncertfilmmel jelentkeznek, melyben a hírek szerint áprilisban elkezdődő turnéjuk milánói állomása lesz megtekinthető és a kulisszák mögé is betekintést nyerhetünk majd. Az új film a Where We Are címet viseli és világszerte október 11-én valamint 12-én lesz megtekinthető a mozikban, majd december elsején DVD-n is megjelenik.

A tegnapi nap folyamán pedig egy videóval közölték a rajongókkal a csapat tagjai, hogy októberben jelentkeznek az újabb filmmel, amihez ma meg is jelent az előzetes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek