Starity

Botrányos könyv van készülőben

2010. szeptember 04. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régebben is pletykáltak ugyan John Travolta homoszexuális kalandjairól, de még soha senki nem állt elő konkrét történettel – mostanáig.

hirdetés
Botrányos könyv van készülőben

Egy Robert Randolph nevű férfi könyvet ír, melyben mindent elmesél arról, hogyan próbálta meg elcsábítani őt a színész többször is egy titkos, sztároknak fenntartott melegbárban. Robert ugyan – állítása szerint – mindig visszautasította, de akadtak más úriemberek, akik nem tudtak ellenállni.

Az író szerint mindez akkoriban történt, amikor John már régen Kelly Preston férje volt, és a gyerekeik is megszülettek. Ezt Robert persze nagyon elítéli, hiszen szerinte a jelenleg is terhes színésznő nem ezt érdemelné.

Még nem tudni, hogy a könyv végül eljut-e a nyomtatásig, az viszont biztos, hogy hatalmas port kavarna a megjelenésével (akár valós eseményeket tartalmaz-akár nem). A Travoltáról szóló fejezetben ugyanis több másik híresség is érintett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek