Starity

Dalpremier: Troye Sivan - Happy Little Pill

2014. július 23. 13:01   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Troye Sivan fanjai hamarosan a kezükben tarthatják kedvencük első nagylemezét, a Trxye-t. Az ismert YouTuber most adott egy kisebb ízelítőt az albumból számunkra.

hirdetés
Dalpremier: Troye Sivan - Happy Little Pill

Köztudott, hogy az ausztrál híresség, Troye Sivan nemcsak színészkedés és videókészítés terén bizonyította már kivételes tehetségét, hanem különleges hangjával is sikerült már lenyűgöznie a közönséget. Olyan ismert énekesek dalait dolgozta fel, mint Britney Spears, Adele és Jason Mraz, és ne feledkezzünk meg a saját szerzeményeiről sem, amelyek közt megtalálható a The Fault in Our Stars című dal is.

Már régóta nem titok, hogy Troye az első, önálló nagylemezén dolgozik, amely majd augusztus 15-én fog a boltok polcaira kerülni Trxye címen. A mai nap folyamán az énekes feltöltötte a SoundCloudra az első dalát, a Happy Little Pillt, amely megtalálható lesz az érkező albumán és hivatalosan július 25-én fog a nagy zenei oldalakra felkerülni. Troye egy rövidke, de mégis szívhez szóló üzenettel lepte meg a rajongóit, amelyben többek közt a dalról is szót ejtett:

„Helló mindenkinek!

Szóval eljött az ideje, hogy publikáljam a legelső dalomat, a Happy Little Pillt. Az életem elmúlt éveinek nagy részét veletek töltöttem el ezen a weboldalon, veletek lógtam srácok és úgy éreztem helyesnek, hogy egy vagy két nappal hamarabb közzé teszem itt, haha.

Ezt a dalt egy nagyon durva időszakomban írtam egy olyan személy számára, aki nagyon közel áll hozzám, illetve magamnak is és ez a szám még mindig annyira sokat jelent nekem, mint amikor megírtam, és még mindig annyira imádom, mint amikor megírtam (ami nálam ritka). Nem is lehetnék büszkébb arra, hogy most, ma megmutathatom nektek. Köszönöm, hogy ilyen sokáig itt voltatok velem, hogy támogatattok és még más internetes tehetségeket és azért is, hogy most meghallgatjátok a számot! Nekem van a legjobb, legőrültebb és legelkötelezettebb közönségem a világon és imádlak titeket egytől egyig.”

A számot itt hallgathatjátok meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek