Starity

Így szülinapozott idén Selena Gomez

2014. július 23. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal szűk baráti körben és külföldön ünnepelte 22. születésnapját Selena Gomez.

hirdetés
Így szülinapozott idén Selena Gomez
Fotó: Dream Out Loud

Ismét eltelt egy év, Selena Gomez a tegnapi napon hivatalosan is 22 éves lett, az elmúlt egy év nagy része pedig feledést kíván. 21. életévében megküzdött a droggal, alkohollal, Justin Bieberrel, a stresszel és még a rehabot is kipróbálta, ám történtek azért jó dolgok is, például a Stars Dance album és turné, a Dream Out Loud töretlen sikere, kishúga, Gracie születése és a családdal töltött pihenő. Azonban akármi is történt, Miss. Gomez igazán boldogan ünnepelte 22. szülinapját.

Az idei partit nem otthon tartotta, hanem Saint Tropezben ,mégpedig Cara Delevigne, Tommaso Chiabra és még pár barátnő, valamint néhány férfi társaságában. Pár napja utaztak a szigetre, ahol nagyon jól érzik magukat, különösen Selena, aki úgy látszik, hogy Tommaso személyében egy lehetséges új pasira lelt és ezt nem is volt rest elrejteni a paprazzók elől. Közösen jetzkiztek, fürödtek, majd sétáltak a városban, erről pedig temérdek fotó is készült.

Szülinapi partija azonban igen meghitt volt és privát: egy jachton tartották, természetesen luxus körülmények között, az estéről pedig több fotó is landolt az Instagramon. Gomezt természetesen több sztár is felköszöntötte, mint például Cheryl Cole, Ashley Benson, Ryan Seacrest vagy Taylor Swift, aki barátnője tiszteletére egy S betűs nyakláncot viselt a minap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek