Starity

Demi Lovato a Skechers új arca

2014. július 23. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2016-os kollekció tornacipőit fogja reklámozni az amerikai énekesnő.

hirdetés
Demi Lovato a Skechers új arca

Demi Lovato a Twitteren keresztül jelentette be, hogy ő lesz a Skechers nevű cipőmárka 2016-os kollekciójának arca, melyben a tornacipőké lesz a főszerep. Az énekesnő nagyon izgatott az új projekt miatt, mivel imádja a márka darabjait:

„Az én generációm a Skechersökön nőtt fel. Én még most is tudok azonosulni a cool stílusukkal és vidám színeikkel, így nagyon izgatott vagyok, hogy én oszthatom meg az új generációval is az új kollekciójukat, és segíthetek ennek a hihetelen márkának, persze a lovaticsaim segítségével” – csiripelte Demi a Twitteren, majd egy másik tweetjében is hangot adott annak, hogy mennyire várja már a közös munkát: „Nagyon izgatott vagyok, hogy partnere lehetek a Skechersnek. Imádom az új dobásukat.”

Mint kiderült, Demi nem reklámszövegnek szánta azt, hogy szereti és használja is a márka cipőit, hisz a minap a Skechers egy surranójában kapták lencsevégre a paparazzók és több, a Twitterre feltöltött kép is alátámasztja ezt.


Paparazzi fotó Demiről, Skechersében / Fotó: AKM-GSI


Az énekesnő által feltöltött kép/Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek