Starity

Joss Stone a Budapest Parkban lép fel július 29-én

2014. július 24. 08:08   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joss Stone legutóbbi lemeze a 2012-ben megjelent The Soul Sessions Volume 2 volt, ezzel a turnéval látogat el Budapestre is július végén.

hirdetés
Joss Stone a Budapest Parkban lép fel július 29-én

Az angol énekesnő tényleg megérdemli a felhajtást maga körül, karizmatikus dalszerzői képességei, izgalmas színpadi jelenléte és elementáris hangja, soulra emlékeztető hangja és stilusa is különleges. Több millió lemezeladáson, számos megdöntött rekordon és koncerten már túl van. Polcai Grammy-díjaktól roskadoznak, és népszerűsége továbbra is folyamatosan nő.

Joss Stone alig tizenhat évesen került a legsikeresebb brit énekesnők közé, a The Soul Sessions című albumával. Később ő lett a legfiatalabb az angol énekesnők közül, aki vezette a lemezeladási listákat. Soron következő harmadik albumával pedig Amerikában is hatalmas rajongótábort szerzett magának. Korábban olyan neves énekesekkel lépett együtt színpadra, mint James Brown, Rod Stewart, Blondie, Mick Jagger, LeAnn Rimes vagy Stevie Wonder.

Joss július 29-én, a Skalar Music Hungary szervezésében a Budapest Park színpadán lép fel, melyre jegyeket elővételben 6900, a helyszínen pedig 7900 Forintért lehet váltani.


Joss Stone: While You're Out Looking For Sugar (Live AOL Sessions)

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek