Starity

Megnősült Joseph Morgan

2014. július 25. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jamaicában vette el néhány napja párját, Persia White-ot a The Originals sztárja.

hirdetés
Megnősült Joseph Morgan
Fotó: The CW

2011-ben találkozott először Persia White és Joseph Morgan a Vámpírnaplók harmadik évadának forgatásán és hamar összemelegedtek, kapcsolatuk pedig azóta is zökkenőmentes, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy idén májusban bejelentették eljegyzésüket, amit a hónap elején az esküvő is követett.

A páros július 5-én állt oltár elé mindössze 26 vendég jelenlétében Jamaicában, Ocho Riosban, a ceremónia helyszínéül pedig egy villa szolgált, ahonnan kilátás nyílt arra a helyre is, ahol eljegyzésük történt.

„Nagyon rusztikus hangulata volt. Nem volt semmi elsöprő vagy hatalmas, vagy mesés része. Megpróbáltunk mindent igazán hangulatosan, szépen és egyfajta természetességgel összehozni. Azt hiszem azért választottuk ezt a helyet, mert imádjuk az óceánt és mindketten a tenger mellett nőttünk fel. A tenger mellett állni csodálatos volt. És a jamaicai emberek is egyszerűen csodálatosak” – osztotta meg a friss feleség a People-lel.

Persia menyasszonyi ruháját Vera Wang álmodta meg, Joseph pedig egy Miguel Wilson által tervezett elefántcsont és fekete színű öltönyt csokornyakkendővel. „Valójában ez a csokornyakkendő volt az első, amit magamnak kötöttem meg, szóval nagyon büszke vagyok rá” - árulta el a The Originals sztárja.

A vendéglista többnyire családtagokat foglalt magába és közeli barátokat, Joseph tanúja pedig Matt Ryan volt. „A tanúm a már majdnem 20 éve legjobb barátom, Matt Ryan volt. Igazából ő játssza John Constantine-t az NBC vadonatúj sorozatában, a Constantine-ben, de már tinédzser korunk óta barátok vagyunk.”

Táncukat a Florence + the Machine Never Let Me Go című dalára lejtették el, a jó hangulatért és a zenéért pedig jamaicai dobosok feleltek. „Volt egy csapat, a Children of the Drums. Hat jamaicai dobosból állt és mindenkit a táncparkettre csalogattak. Egy ponton az összes vendégünk a táncparketten volt, ami véleményem szerint szép eredmény” – mesélte a színész.

Nászútjuk folyamán helikopterrel Negribe repültek, ahol a pihenés mellett a legnépszerűbb helyi szabadidős tevékenységet, a sziklaugrást is kipróbálták. „Ijesztőbb volt, mint bármi más. De együtt megcsináltuk, szóval nagyon büszkék vagyunk rá” – árulta el Persia.

Arra a kérdésre pedig, hogy mit terveznek a jövőre nézve, amellett, hogy új filmekben és sorozatokban vállalnak szerepet, a színésznő a következőt válaszolta: „Kicsi, aranyos, mini Josephek!”


Fotók: Sara Megan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek