Starity

Klippremier: Ali Brustofski - Loveblind

2014. július 25. 12:12   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki hiányolta a fiatal tehetség saját szerzeményeit, az most valószínűleg repes a boldogságtól, mert az elmúlt napon Allison megosztotta új dalát és klipjét rajongóival.

hirdetés
Klippremier: Ali Brustofski - Loveblind

A fiatal énekesnő már számos saját dalát adta ki, többek között a Green Lightot és a Forever Youngot, de mióta hat hónapja megjelent a You Are, nem hallottunk tőle újabb saját szerzeményt.

Mindeközben viszont rendületlen szorgalommal dolgozott feldolgozásokon, vlogokon és sminkvideókon, amik bár mind elnyerték a rajongói tetszését – mint azt a nézettség mutatja – a legtöbben ettől függetlenül egy újabb saját számára vártak.

A kérésük pedig végre meghallgatásra talált, mert alig fél napja, bármilyen előzetes bejelentés nélkül, Ali feltöltött YouTube-csatornájára egy videót, egy dalt dalhoz, amit a magáénak tudhat, így a rajongókhoz is közelebb áll. A szám címe Loveblind, magyarra fordítva és letölthető az iTunesról, csakúgy, mint Ali valamennyi saját dala és feldolgozása is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek