Starity

Kembe Sorel közönségtalálkozót szervezett

2014. július 25. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kembe Sorel, a Jóban rosszban sztárja a tegnapi napra közönségtalálkozót szervezett a sorozat rajongóinak és szereplőinek egyaránt.

hirdetés
Kembe Sorel közönségtalálkozót szervezett
Fotó: TV2

A sorozat Kalem József doktora a való életben nagyon aktív. Nemrég kitanulta a bartista szakmát, és miután a pörkölés, a darálás és a főzés már elég jól megy neki, úgy gondolta, szervez egy Jóban Rosszban-közönségtalálkozót a rajongóknak.

A sorozat nézőit a tegnapi napon várta Sorel a Hősök terén, ahol nemcsak ő, egyedüli színészként jelent meg, hanem természetesen néhány kollégája is vele tartott. Az eseményen ott volt például Madár Vera, Kondákor Zsófi, Végh Judit, Mihályfi Balázs és Kedvek Richárd is. A rajongók egy buszos túrán vehettek részt, mely közben az apuka tartott idegenvezetést.

„Azért volt fontos ez nekem, hogy legyen valami visszacsatolás. Hogy ne fantomok legyünk az interneten, hanem tényleg hús-vér, élő emberek, akiknek melegük van és akik fáznak, akik alapvetően nem csak a diétás ebédjüket fotózzák le és teszik fel különböző oldalakra, hogy ezt vacsiztam, ezt reggeliztem, meg ilyen az új tangabugyim. Szerettem volna valami interakciót elindítani” – mondta Kembe Sorel.

Tegnap egyébként nem ő volt az egyetlen Jóban rosszban-sztár, aki közönségtalálkozót szerevzett. Szabó Zsófi a budapesti Il Bacio di Stile áruházban várta rajongóit este hattól. Mindketten olyan jól érezték magukat, hogy megfogadták, szerveznek még rajongói találkozókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek