Starity

Savannah Outen meglepte rajongóit egy újabb feldolgozással

2014. július 26. 10:10   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A huszonkét éves énekesnő ismét egy feldolgozásban csillogtatta meg énektudását, ezúttal Sara Bareilles Brave című számával.

hirdetés
Savannah Outen meglepte rajongóit egy újabb feldolgozással

Outen kisasszony hangját több felől is ismerhetjük, hiszen volt alkalmunk hallani saját szerzeményeit, és rengeteg, különböző stílusú dal feldolgozását is, köztük olyan híres számokkal, mint John Legend All Of Me-je, Lorde-tól a Royalst, Katy Perrytől a Roart, vagy Carly Rae Jepsen Call Me Maybe-je.

A sok eltérő zenei stílushoz tartozó dal éneklésekor mindig bebizonyította, hogy ugyanúgy megállja a helyét egy vidám popdal, egy kemény rock szám és egy Beatles-ballada feldolgozásakor is.

Most, egy hónap kimaradással ismét egy coverrel lepte meg nézőit, méghozzá Sara Bareiiles Brave-jével, amivel a videó alatt kommentelők is a végsőkig elégedettek voltak, ami a válaszokból ítélve természetesen nagyon jól esett Savannah-nak és bizonyosan jó ösztönző, hogy folytassa azt, amiben jó, azaz az éneklést.

A szám, éppúgy, mint Savannah összes feldolgozása és saját számai is, az iTunesról letölthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek