Starity

2017-ben jön A galaxis őrzői folytatása

2014. július 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel a Comic-Conon jelentette be, hogy érkezik a folytatás, és a főgonosz kilétére és megformálójára is fény derült!

hirdetés
2017-ben jön A galaxis őrzői folytatása

Hazánkban még be sem mutatták A galaxis őrzőit, ám a kritikusok annyira el vannak ragadtatva a családbarát akcióvígjátéktól, mely Kevin Feige szerint új alapokat ad az MCU-nak, hogy máris zöld utat kapott A galaxis őrzői 2, mi több! Egy animációs sorozat is érkezik a Disney XD-re.

A tegnap este megrendezésre került San Diegó-i Comic-Conon a Marvel bejelentette, hogy a következő rész 2017. július 28-án kerül a mozikba, a főellenség pedig Gamora apja, Thanos lesz, akit Josh Brolin kelt életre.

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk Josh csatlakozása miatt, akiben minden megvan, hogy megformálhasson egy olyan ikonikus karaktert, mint Thanos. Alig várjuk, hogy a rajongók többet láthassanak belőle és a Marvel-univerzum terjeszkedéséből” – nyilatkozta a producer.

A rendező nemrég azt is elárulta a Digital Spynak, hogy reméli, az Őrzők hamarosan találkozhatnak a Bosszúállókkal – a logika is így diktálja, hiszen a 2013-as képregényben Tony Stark kíséri őket, míg találkoznak Angelával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek