Starity

Kiderült az igazság Selena és Tommy Chiabra kapcsolatáról

2014. július 27. 22:10   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomezt lencsevégre kapták, ahogy a 22. születésnapján rendkívül közel került Tommy Chiabrához, aki nemrégiben még Jessica Szohrral alkotott egy párt. A pletykák szerint Gomez kisasszony az okozója a szakításuknak, ám fény derült az igazságra.

hirdetés
Kiderült az igazság Selena és Tommy Chiabra kapcsolatáról

A HollywoodLife kiderítette, miszerint nem Selena az oka annak, hogy Jessica és Tommy kapcsolatának vége szakadt. „Cara Delevingne hozta össze Selenát Tommyval. Selena 100 százalék, hogy nem lopta el őt Jessicától, nem tenne ilyet” - nyilatkozta egy forrás.

Kiderült, hogy Tommy már szingli volt, amikor Selenával együtt töltötték a napot egy jachton, ahol többször is ölelkeztek.

„Sel most jól érzi magát, nem áll készen semmi komolyra jelenleg, mindent csak szórakozásból tesz. Nem Tommy az egyetlen fiú, akivel beszélget, nyitott a lehetőségekre. Azt mondta, egyedül szeretne maradni egy darabig, önmagára szeretne koncentrálni” – mesélte a forrás, aki azt is megosztotta a HollywoodLife-fal, hogy Tommy megőrjíti Selenát azzal, hogy nehezen kaphatót játszik.

„Selena határozottan érez valamit Tommy iránt, ami csak erősödik azzal, hogy a fiú nem kapja be a csalit. Tudja, hogy Sel az övé, de a flörtölések ellenére csak barátként tekint rá.”

Nemrég olyan dolgok is napvilágot láttak, hogy Selena csak féltékennyé akarja tenni ex-barátját, Justin Biebert. Azon kívül, hogy terve sikerrel járt, mivel a fiú folyamatosan SMS-ezik neki, elképzelhető, hogy Sel nem gondolta, hogy akár valóban megtetszhet neki valaki más.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek