Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. július 27. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, hogyan töltik a nyári vakációt kedvenceid vagy ki tervez a közeljövőben kisbabát? Cikkünkből megtudhatod!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Britney és fiai Disneylandben kapcsolódtak ki

A pophercegnő legújabb parfümje és saját fehérnemű-kollekciójának népszerűsítése mellett szívesen lazít fiaival, Sean Prestonnal és Jayden Jamesszel, akiket legutóbb Disneylandbe vitt el kikapcsolódni a nyári szünidő alkalmából. „Elvittem ezt a két kis Mousekeetert Disneylandbe ma... Ahogyan mama a fiait szerti”írta Brit a Facebookon közzétett képhez.


Fotó: Facebook/Britney Spears

*

Alessandra Ambrosio topless fényképet osztott meg

A Victoria's Secret 33 éves modellje a kaliforniai Brentwoodban pihente ki a munkával töltött hónapokat barátnői társaságában. A brazil szépség Instagram-fiókján keresztül osztott meg hármójukról egy képet, melyen egy falatnyi bikinialsón kívül nem viselnek mást.

„A tökéletes test nem minden. A tökéletes popsi nem tesz jobb emberré. Az egész arról szól, hogy magabiztosnak érezd magad”nyilatkozta nemrégiben a modell a Self magazinnak.


Fotó: Instagram/Alessandra Ambrosio

*

Adam Levine és Pehati Prinsloo babát szeretnének

Adam és Behati július 19-én kötötte össze hivatalosan is az életét, ám a sztárpár máris a gyermekáldáson töri a fejét, ugyanis szeretnének mihamarabb családot alapítani.

„Nincsenek elvárásaim. Nem a rossz értelemben, de megtanultam, hogy nem lehet mindent előre eltervezni. Napról napra élek és majd meglátjuk, mi lesz” – nyilatkozta a modell a Net-a-Porternek terveikkel kapcsolatban.

*

Jessica Simpson bájos fényképet posztolt kisfiáról

Jessica alig néhány órája osztotta meg ezt az ennivalóan édes képet 13 hónapos kisfiáról, Ace-ről és CaCee Cobb csemetéjéről, Roccóról az Instagramon keresztül. A kétgyermekes Jessica ugyan nemrégiben hozta nyilvánosságra, miszerint egyelőre nem szeretne több babát, ám nyilvánvalóan alig tud betelni imádnivaló gyerekeivel, Maxwell-lel és Ace-szel.


Fotó: Instagram/Jessica Simpson

*

Demi Lovato levágatta a haját

A 21 éves énekesnő ezúttal nem hajszínt, hanem hajhosszt változtatott! Demi július 25-én mutatta meg nyilvánosság előtt új frizuráját, melyet Riawna Capri fodrász készített a számára a Nine Zero One szalonban, melyről a Twitteren tett közzé néhány szemléltető képet.


Fotók: Twitter/Demi Lovato

*

North West úszni tanul és megtette élete első lépéseit

Kim Kardashian az Instagramon keresztül adta a világ tudtára, miszerint 13 hónapos, Kanye Westtel közös kislánya már egy hete úszni tanul, valamint szerdán megtette élete első lépéseit is a kicsi, miután véget ért az úszóedzés.

„A kislányunk befejezte az első úszásórákkal töltött hetét, ma pedig megtette az első lépéseit is, miután kijött a medencéből!!!! Anyu és apu nagyon büszke Rád!” – írta a 33 éves sztár az Instagramon posztolt képhez.


Fotó: Instagram/Kim Kardashian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek