Starity

Macarena Achaga új sorozata jövőre kerül adásba

2014. július 28. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre érkezik Macarena Achaga legújabb sorozata, mely teljesen más lesz, mint az eddigiek, ugyanis ezúttal korhű ruhát ölt majd fel.

hirdetés
Macarena Achaga új sorozata jövőre kerül adásba

Legutóbb még a Gossip Girl mexikói változatában, a Gossip Girl: Acapulco című sorozatban láthattuk, azonban 2015-ben indul legújabb szériája, melyben visszarepülünk az 1500-as, 1600-as évekbe.

A Sitiados a Fox International Channels Latin America és a TVN de Chile koprodukciója alapján jött létre. Az eredeti ötletet Carmen Gloria Lopeznek köszönhetjük, azonban a filmvászonra vitele már Nicolás Acuña érdeme. Összesen 8 epizódból fog állni, egyenként egyórásak lesznek, valamint Chilében forgatták.

Villarica ostroma ihlette a történetet, mely az 1598 és 1601 között történt történelmi eseményt dolgozza fel. A faluban mindenkit foglyul ejtenek, így az emberek számára csak a remény maradt, melyet tovább táplál a szereplők közt fellángoló szerelem.

Macarena mellett még látható lesz az Emperatrizból is ismert Marimar Vega is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek