Starity

Bilincsbe verték Lily Allent

2014. július 28. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Allen vicces kedvében találta magát, de nem számolt a következményekkel. A kétgyermekes anyuka tréfának szánt egy képet, de most a rendőrség vizsgálja a történteket.

hirdetés
Bilincsbe verték Lily Allent

Ki tudja, mi játszódhatott le Lily Allen fejében, amikor megkért egy ausztrál rendőrt, hogy bilincselje meg őt egy kép kedvéért, és azt sem lehet sejteni, hogy a rendőr miért nem ellenkezet egy ilyen fotó ellen. A kép kikerülése után az Ausztrál Szövetségi Rendőrség kezdett el nyomozni.

Lily Allen csak egy fesztivál kedvéért döntött úgy, hogy ellátogat Ausztráliába, ahol annyira vicces kedvében volt, hogy megkért egy rendőrt, verje bilincsbe őt. Az énekesnő térden állva, lebilincselt kezeivel a hátánál pózolt egy fotó erejéig.

A fénykép azóta már lekerült Lily Instagram-profiljáról, ám, ami egyszer az internetre felkerült, már nem lehet megállítani. A képet az énekesnő rajongói rögtön elkezdték megosztogatni, az Ausztrál Szövetségi Rendőrség pedig nyomozást indított ez ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek