Starity

Farin Urlaub ősszel felrázza Németországot

2014. július 29. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi a közös Frankfurtban, Klagenfurtban és Steinfurtban? Az, hogy mindegyik furtra végződik és hogy a Farin Urlaub Racing Team (röviden FURT) októberben ezekben a városokban lép fel.

hirdetés
Farin Urlaub ősszel felrázza Németországot

A Die Ärzte énekese és zenésztársai – akikkel a Farin Urlaub Racing Team projectjét alkotja – október 5-én kezdik őszi turnéjukat Steinfurtban. Az esemény már csak azért is különlegesnek számít, mert a FURT öt éve koncertezett utoljára, miután megjelentették a legutóbbi, Die Wahrheit übers Lügen című albumukat.

A turné – amelynek német állomásaira néhány óra alatt elfogyott az összes jegy – összesen hat színhelyből áll, és az osztrák Klagenfurt városában fog befejeződni.

2014. október 05. Steinfurt – Festzelt
2014. október 06. Frankfurt/Oder – Kulturbahnhof
2014. október 07. Frankfurt/Main – Batschkapp
2014. október 09. Erfurt – Stadtgarten
2014. október 10. Schweinfurt – Stattbahnhof
2014. október 11. Klagenfurt – Wörtherseehalle

Jan Ulrich Max Vetter – művésznevén: Farin Urlaub (német szóvicc, jelentése: menj nyaralni) 1982-ben lett ismert a Die Ärzte nevű német punk-rock banda énekeseként. 2001-ben szólókarrierbe kezdett, eddig négy albumot készített, és a negyedik után a kísérőbandáját Farin Urlaub Racing Teamre keresztelte. A tehetséges énekes, zenész, dalszövegíró és fotós sikeresen egyezteti össze a szólómunkáit a jelenleg pihenőt tartó Die Ärzte karrierjével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek