Starity

Állapotos a Grace Klinika sztárja

2014. július 30. 12:12   |   Szerző: erzsi813

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarah Drew tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy második gyermekével állapotos, a kicsi pedig már decemberben meg is fog születni.

hirdetés
Állapotos a Grace Klinika sztárja

A Grace klinika sztárja, Sarah Drew tegnap hivatalosan is bejelentette a Twitter-oldalán egy fotóval és a People magazinon keresztül, hogy második gyermekével várandós. A színésznőnek és férjének már van egy két és fél éves kisfia, Micah Emmanuel, az új kis jövevény pedig decemberben fogja meglátni a napvilágot.

Fotó: Twitter

Ami azonban különösen érdekes ebben a történetben az, hogy a Grace klinika története szerint a Sarah által alakított karakter, April Kepner is állapotos, így a színésznőnek nem kell majd póthasat viselnie és saját pocakját sem kell eltakarnia. Korábban ugyanis Jessica Capshaw és Ellen Pompeo terhességét is el kellett rejteni, ebben az esetben azonban szerencsésen teljesen megegyezik a történet és a valóság.

Sok boldogságot és jó egészséget a kismamának!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek