Starity

Klippremier: Lucy Hale - Lie a Little Better

2014. július 30. 11:11   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucy Hale legújabb albuma, a Road Between június 3-án jelent meg Amerikában, az elkövetkezendő napokban pedig világszerte. Ma megjelent az énekesnő legújabb kisfilmje is, amit a Lie a Little Better című dalához készített.

hirdetés
Klippremier: Lucy Hale - Lie a Little Better

A Pretty Little Liars színésznője egyre csak építi zenei karrierjét, hiszen januárban jelent meg első videoklipje, most pedig a Halerek nagy örömére megérkezett a második kisfilmje is, a Lie a Little Betterhöz. Lucy korábban elárulta, hogy a dalt egyik munkatársa inspirálta, akibe a Pretty Little Liars forgatásai alatt zúgott bele.

A videót alig egy órája tették ki a hivatalos VEVO-csatornájára. A klipben Lucy és a barátai az Opryban vannak, éppen úgy, mint azon az estén, mikor Lucy fellépett, csak ez alkalommal a nézőtér üres. A videóban továbbá Miss Hale öltözőjébe is betekinthetünk, valamint azt is lehet látni, ahogy bőröndökön száguldoznak az utcán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek