Starity

Ruhamustra: Young Hollywood Awards 2014

2014. július 30. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Young Hollywood Awards is telis-tele volt tökéletes megjelenésű hírességekkel, akik fantasztikus ruhákkal kápráztattak el bennünket.

hirdetés
Ruhamustra: Young Hollywood Awards 2014

Vanessa Hudgens

A fiatal színésznő mindenkit elkápráztatott új frizurájával, kék Bongo-topjával, amit kifejezetten számára tervezett Natalie Saidi stylist, és hófehér Badgely Mischka maxiszoknyájával. Szintén fehér táskájával és ezüstszínű ékszereivel megkoronázta szettjét.

Anna Camp

A színésznő az egyszerűség híve maradt, így letisztult színeket választott. Bőrszínű Elisabetta Franchi-ruháját a derék résznél lévő masni, a felső részen található érdekes minták és a szoknyán található tűrések tették élvezhetővé. Kígyóbőrmintás cipőjével nem nagyon értünk egyet, ám ez még elfogadható hiba.

Jessica Lowndes

A barna ciklon igazán sugárzóan festett a YHA-n. Ezúttal egy, a Three Floor márka nevéhez fűződő asszimetrikus darabot választott. A kétrészes ruha nagyon érdekes volt az aranyszínű cipzárok és izgalmas bevágások sokaságában. Cipői szolidak, mégis tökéletesek voltak.

Bella Thorne

A tinilány lassanként kezd érett hölggyé érni. Ezt a mostanában gondosan megválogatott és kifinomult színekben pompázó ruhái is megmutatják, bár azt eddig is tudtuk, hogy Bella ízlésével minden rendben. A kék szőnyegen egy krémszínű Miu Miu-darabban vonult végig, melynek váll- és nyakrésze láncokkal volt szegélyezve. Cipői és ékszerei aranyszínűek voltak.

Ashley Tisdale

A jelenleg rövid hajjal nyomuló ex-Disney-sztár egy fehér V Label London-darab mellett tette le voksát, melyen ezüstszínű levélminták pompáztak. Kiegészítői ennek megfelelően szintén ezüstszínűek voltak.

Cheryl Burke

Cheryl Burke mindenkit meglepett merész választásával, ám szerencsére ez az eset is azt bizonyítja, hogy megéri kockáztatni. A Dancing With The Stars sztárja kirobbanó formában van, így megengedhette magának ezt a mell- és hasrésznél kivágott Cushnie et Ochs darabot.

Chloe Grace Moretz

A fiatal színésznő nem csak munkásságáért, hanem Valentino-dresszéért is kaphatott volna egy díjat. Ruhája igazán trendi volt, viszont cipőjével nem értünk egyet.

Ariel Winter

A modern család sztárja Kate Spade egyik igen figyelemfelkeltő darabját viselte, amely nyári trópusi hangulatot idézett. Cipői az Aldo márkához fűződnek, karkötője a Bauble Bartól, fülbevalója pedig a Jade & Jaspertől valók.

Nikki Reed

Az Alkonyat-trilógia sztárja is benézett a gálára, ahol egy kétrészes Misha Collection-darabot viselt, Jimmy Cho-cipőket húzott és ugyanilyen márkájú táskát vitt magával.

China Anne McClain

A Disney-sztár igazán felnőttes oldalát mutatta be ebben a tűzpiros, vintage-darabban, melyhez fekete Jeffrey Campbell-bokacsizmát húzott és arany kiegészítőket választott.

Kelly Osbourne

Az Osbourne-lány most sem okozott csalódást és egy ízléses, mégis merész BLabel-darabott választott. Lila haja sokat dobott az egyszerű fekete-fehér megjelenésén.

Dylan O'Brien

Mindenki kedvenc Stilesja is jelenést tett a neves díjátadón egy a Valentino által megálmodott öltönyben.

Ian Somerhalder

Helyes vámpírok is megfordultak ám a Young Hollywood Awardson. Ian lazán öltözött: bőrdzsekit, farmert és fekete pólót viselt.

Justin Bieber és Cody Simpson

Bieber és Cody karöltve jelentek meg a díjátadón, azonban míg Justin a lazább, addig Cody a nyáriasabb, strandot idéző stílust képviselte.

Danielle Campbell

A színésznő hosszú idő után újra a nyilvánosság előtt mutatkozott és jobb formában van, mint valaha. Testhez simuló Elizabeth and James-ruhája tökéletes választás volt, melyhez Alice + Olivia-cipőt párosított.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek