Starity

Orlando Bloom megütötte Justin Biebert - videó

2014. július 30. 22:10   |   Szerző: acsgeorgina98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár Miranda Kerr miatt csapott össze ma reggel Ibizán. A kínos verekedést videón is rögzítették.

hirdetés
Orlando Bloom megütötte Justin Biebert - videó

Mindenki úgy ismeri Ibizát, mint a felhőtlen bulizások szigetét, ám ez nem minden esetben van így, hiszen itt van egyből Orlando Bloom és a híres kanadai tinisztár, Justin Bieber esete példaként.

A pletykák szerint úgy kezdődött a kínos verekedés, hogy az amúgy csendesnek mutatkozó Orlando exfelesége, Miranda Kerr egy olyan megjegyzést tett, amit nem kellett volna, emiatt pedig végül Bieber húzta rövidebbet.

A verekedést egy jelenlevő videón is rögzítette, amiben látszik, hogy Orlando lassan közeledik a tinisztárhoz és az is, ahogy hirtelen megüti. A színész azonban a pletykák szerint már régóta feni a fogát az énekesre, ennek pedig oka is van, méghozzá az, hogy az énekes két éve vadul flörtölt Mirandával, sőt, közös fotók is kerültek elő kettőjükről, hiszen állítólag randiztak is.

Nem sokkal később egy másik videó is napvilágra került, de ez már az incidens utáni eseményeket mutatja be, amikor is Bloom és Justin egy klub előtt váltottak néhány szót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek