Starity

Újra összeáll a Nirvana?

2014. július 31. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nirvana egykori dobosa, Chad Channing nemrégiben elárulta: szeretné összehozni a csapatot.

hirdetés
Újra összeáll a Nirvana?

A Nirvana egykori dobosa, Chad Channing – akit a Bleach című albumon hallhattunk játszani – nemrégiben az NME magazin riporterének vetette fel abbéli vágyát, miszerint szeretné összehozni újra a Nirvanát Krist Novoselic és Dave Grohl bevonásával.

A zenész 1988 és 1990 között játszott a zenekarban, távozását követően kis ideig Dale Crover, majd Dave Grohl vette át a helyét. Kristhez és Davehez a mai napig barátság fűzi annak ellenére, hogy ritkán találkoznak, így boldogan vett részt a Nirvana Rock & Roll Hírességek Csarnoka-beli beiktatási ceremónián áprilisban.


Dale Crover, Chad Channing és Dave Grohl – a Nirvana dobosai

„Igazán rendben vagyok. Mindig úgy éreztem, hogy ebben az egészben nekem mindig is többet jelentett maga a zene, mint az elismerés” – nyilatkozta Chad, aki azt is megosztotta, hogy hogyan is képzelte el az újraegyesülést.

„Valami olyasmire gondoltam, hogy Dave gitározhatna és énekelhetne, Kristé lenne a basszus, én pedig dobolnék. Ez lenne az egyetlen felállás, amit el tudnék képzelni” – vallotta Chad, aki a mai napig sem mondott le zenei karrierjéről: 2005 óta a Before Cars névre hallgató formáció frontembere, mely csapattal jelenleg az új nagylemezen dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek