Starity

Demi Lovato közreműködik Nick Jonas új albumán

2014. július 31. 14:02   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár már korábban említette, hogy egy duett erejéig összeállnak, most azonban hivatalosan is megerősítették, hogy Nick új albumán Demi is közre fog működni.

hirdetés
Demi Lovato közreműködik Nick Jonas új albumán

A két ex-Disney-sztár már nem először dolgozik együtt, hiszen legutóbb például Demi Neon Lights turnéján énekeltek közösen dalokat, ami mindenkit meglepett.

Nick Jonas elmondta, miszerint az ősszel megjelenő új albumán lesz egy közös dala Demivel, viszont a lemez, valamint a szám címét még egyelőre nem árulta el. Az énekesnő már régebben azt is elárulta, hogy még két dalt írtak együtt, de egyelőre nem tudni, felkerülnek-e valamelyikük albumára.

„Ez egy nagyszerű dal, amit mindketten szeretünk. A hangja egyszerűen lenyűgöző rajta. Ő az igazi. Tökéletesen illeszkedik a lemezhez” – mondta el Nick az E! Online-nak

A Jonas Brothers egykori tagjának új albumának legelső dala a Chains lett, ami néhány napja jelent meg, alig néhány órája pedig a hozzá forgatott sötét hangulatú klip is debütált, továbbá azt is elárulta az énekes, hogy a korong kiadása után tervezi, hogy turnéra is indul, így valószínűleg Demi is látható lesz majd a színpadon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek