Starity

Rajongói támadják Sebastian Stan új barátnőjét

2014. augusztus 01. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerika kapitány sztárja ismét foglalt, egy jó barátjával, a szintén színész Margarita Levievával alkot egy párt.

hirdetés
Rajongói támadják Sebastian Stan új barátnőjét
Fotó: Kevin Kane/Getty Images

Néhány héttel ezelőtt Sebastian Stan és Margarita Levieva felkavarták a kedélyeket a rajongók között, mikor Instagram-profiljaikra több egymásról készített képet is feltöltöttek, a tagkirály Sebastian „úgy értem... #igen” megjegyzése pedig csak olaj volt a tűzre, hiszen a hírnek nem mindenki örül, 'a tél gyermekei' – ahogy Sebastian rajongóit nevezi – ugyanis durva, sértő üzeneteket küldtek a színésznőnek, sőt, egyesek a halálát is kívánták.

Az Us Weeklynek többen is megerősítették, hogy az évek óta tartó barátságuk szorosabbra szövődött, és egy ideje egy párt alkotnak. „Egyelőre nem sietnek el semmit, meglátják, merre halad ez a dolog. Mindketten művészlelkek, gondoskodóak és megfontoltak, nem szeretnének elrontani semmit egymás közt.”

A páros Ashton Kutcher 2009-es filmjében, a Spreadben dolgozott együtt, legutóbb július 26-án mutatkoztak együtt Taylor Schilling szülinapi partiján New Yorkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek