Starity

2015-ben érkezik az új Apocalyptica-album

2014. augusztus 01. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a csapat legutóbbi koncert DVD-je, de már akkor bejelentették új lemezük érkezését.

hirdetés
2015-ben érkezik az új Apocalyptica-album

Tavaly egy különleges koncert DVD-vel jelentkezett a négytagú finn metal-csellós formáció. A csapat akkor két lipcsei fellépést örökített meg, amelyen megemlékeztek Richard Wagner zeneszerző születésének 200. évfordulójáról. A fellépés igen látványos volt, hiszen artistákkal, táncosokkal és különféle díszletekkel bonyolították le a koncerteket.

A Wagner Reloaded című DVD megjelenésekor a csapat azt is elárulta, hogy hamarosan stúdióba vonulnak felvenni immáron nyolcadik korongjukat. A lemez megjelenését eredetileg idénre tervezték, ám a mai napon bejelentették, hogy csak 2015 elején fog a boltok polcaira kerülni.

Az új albumhoz természetesen turné is társul, melynek állomásait már most közzétette az együttes hivatalos Facebook-oldalukon, a bejegyzésből pedig kiderült, hogy a finnek jövőre Magyarországot is meglátogatják majd: április 11-én a budapesti Petőfi csarnokban fognak játszani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek