Starity

Megnősül Adam Gontier

2014. augusztus 02. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Three Days Grace egykori frontembere, Adam Gontier nemrégiben megkérte párja, Jeanie Marie kezét.

hirdetés
Megnősül Adam Gontier

Adam Gontier 2013-ban hozta nyilvánosságra, miszerint távozik zenekara, a Three Days Grace éléről, ám az énekes azóta sem unatkozott, ugyanis szólókarrierje építése mellett végre egy kis kikapcsolódásra is jut ideje.

Adam mindig is féltve őrízte magánéletét, ám július 30-án a Facebookon bejelentette, miszerint eljegyezte kedvesét, Jeanie Marie-t és két képet is feltöltött a meseszép eljegyzési gyűrűről.

„Jeanie Marie. A lány, akivel életem hátralévő részét kívánom tölteni. Hálás vagyok, amiért találkoztunk, ahogyan azért is, hogy képes vagyok élvezni ezt a szerelmet hátralévő napjaimig. Szeretlek, Jeanie Marie.” – írta Adam egy kép kíséretében, melyet nem sokkal később még egy kép követett.


Fotó: Facebook/Adam Gontier

„Helló mindenkinek! Igen, ez tényleg én vagyok, és ez tényleg Jeanie Marie és IGEN, tényleg eljegyeztük egymást és végre, igen, boldogabbak vagyunk, mint ahogyan azt a szavak ki tudják fejezni. Köszönettel tartozunk nektek minden kedves szóért. Szeretünk titeket,
Béke.
Adam & Jeanie”
– olvasható a második üzenet. Sok boldogságot kívánunk!


Fotó: Facebook/Adam Gontier

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek