Starity

Szakított Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult?

2014. augusztus 02. 17:05   |   Szerző: acsgeorgina98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azok a pletykák keringenek, hogy Jennifer és Nicholas a sok munka miatt már nem tudtak elegendő időt eltölteni kettesben.

hirdetés
Szakított Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult?
Fotó: Dave M. Benett/Getty Images

Tényleg szakított Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult? A két sztár még 2011-ben talált egymásra és most úgy látszik, vége mindennek, bár egyelőre még egyik fél sem erősítette meg a híreket.

A 23 éves Oscar-díjas színésznő és a 24 éves színész egy forrás szerint békében vált el egymástól, szakításuknak egyik oka a munka, ami már 2013 szeptemberében is a kapcsolatuk zátonyra futásához vezetett, majd úgy gondolták, adnak egy második esélyt románcuknak – mint kiderült nem sok sikerrel.

A másik ok pedig az, hogy Nicholas egy bennfentes szerint Riley Keough modellel találkozgat, és egy szerdai partin már vele jelent meg kéz a kézben. Az állítólagos új pár Adam Lamberttel és Charl Brownnal foglalt helyet egy asztalnál és egy szemtanú szerint nagyon jól elszórakoztak.

Az biztos, hogy a szakítás ellenére nem kerülhetik el egymást, mivel Jennifer és Nicholas az X-Men-filmekben is együtt dolgoztak és a nemsokára megjelenő Apokalipszisben is főszerepet játszanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek