Starity

Új kutyája van Shay Mitchellnek

2014. augusztus 02. 18:06   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárjának már van egy kutyája, Bailey, de most úgy döntött örökbefogad egy másik kedvencet a menhelyről. A házikedvenc az Angel nevet kapta.

hirdetés
Új kutyája van Shay Mitchellnek

A színésznő az Instagramon osztotta meg az örömhírt rajongóival, és rögtön több képet is posztolt az új kedvencéről. A színésznő nagyon boldog, hogy lehet még egy kutyusa. Az Angel névre keresztelt kedvencet Shay a menhelyről fogadta be.

„Kérem, köszöntsék az új kedvencemet, Angelt... nem lehetnék ennél izgatottabb és boldogabb, hogy van egy új legjobb barátom, de ezzel megmentettem egy életet is. A befogadás mindig jobb választás! Túl sok a kóbor kutya, akinek szüksége van egy jó otthonra. Nézd meg a helyi menhelyeket, és talán te is szerelmes leszel!” – írta Shay a hivatalos Instagram-oldalán.

A színésznő azt is elárulta, hogy úgy szereti a kis Angelt, mintha a gyermeke lenne, egyik éjszaka pedig még vele is aludt és természetesen számos fotót is megosztott a négylábúról.

Fotók: Instagram/shaym

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek