Starity

Ruhatervezőnek állt Lucy Hale

2014. augusztus 03. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő hamarosan piacra dobja a saját maga által megálmodott ruhakollekcióját a Hollister közreműködésével.

hirdetés
Ruhatervezőnek állt Lucy Hale
Fotó: Ragged

Lucy Hale is egyike azon hírességeknek, akik több lábon állnak: főállásban színésznőként és énekesnőként tevékenykedik, de ezek mellett folyamatosan kérik fel híres magazinok címlapfotózásra, valamint néhány hónapja az Avon almárkájának, a mark. girl új kollekciójának is ő lett a reklámarca, ám tengernyi teendője ellenére is talált időt arra, hogy dizájnerként is kipróbálja magát.

A 25 éves színésznő nemrégiben a Hollister csapatával dolgozott össze, hogy elkészítsenek egy vadonatúj kollekciót, aminek darabjait egytől-egyig maga Lucy álmodta meg.

„Hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy ilyen csodálatos lehetőségeket kapok. Amikor azt csinálhatod, amit szeretsz, nem tűnik munkának” – árulta el a Seventeennek.

A kollekcióban körülbelül 30 különböző ruhadarab kap helyet, melyek mind a Pretty Little Liars sztárjának stílusára épültek. A legolcsóbb darab 19.95 dollárba került, a legdrágábbért pedig 49.95 dollárt kell kiperkálni.

„Mivel sok a teendőm a PLL, a zeném és most a Hollister számára készült kollekcióm miatt, szükségem van átmeneti darabokra, amik lépést tartanak a napirendemmel. Darabok, melyek kényelmesek és egyszerűek, anélkül, hogy kevésbé festenék mesésen bennük. Ez a kollekció tökéletes arra, hogy a reggeli kávétól egészen egy barátokkal töltött vacsoráig elkísérjen.”

Lucy elmondása szerint a Hollister volt a tökéletes partner saját kollekciójának létrehozásában, ugyanis hasonló stílust képviselnek: egyszerű, mégis ízléses, elegáns.

Az ABC nagysikerű sorozatának Ariája által tervezett ruhadarabok augusztus 8-tól lesznek kaphatóak a Hollister üzleteiben, valamint online, márka a hivatalos oldaláról is megrendelhetőek.

Fotók: Hollister Co.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek