Starity

James Maslow újra forgat

2014. augusztus 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Maslow a Dancing With The Stars 18. évada után nem volt látható a képernyőkön, de most szerepet kapott a Sequestered című sorozatban a Crackle csatornán.

hirdetés
James Maslow újra forgat

A színész és énekes, James Maslow legismertebb televíziós munkája a Big Time Rush volt, ami 2013 nyarán ért véget, valamint az ugyancsak ezt a nevet viselő bandával zenei karrierje is szárnyra kapott Carlos Pena, Kendall Schmidt és Logan Henderson oldalán. James ezen korszak vége után a Dancing With The Stars 18. évadában tűnt fel, ahol a 4. helyezést érte el és ez volt az utolsó televíziós szerepe – mostanáig.

Az énekes-színész ugyanis fel fog tűnni a Sequestered című drámasorozatban, ahol rajta kívül olyan sztárokkal is találkozhatunk majd, mint Jesse Bradford, Summer Glau, Patrick Warburton és Heather Dubrow.

A történet egy fiatal ügyvédről, Danny Firminről (Bradford) szól, akinek ígéretes előtt karierr áll és egy súlyos összeesküvést próbál feltárni. Summer Glau az egyik esküdtet Annát fogja alakítani, akinek szembe kell néznie egy, az életét megváltoztató döntéssel.

A Sequestered premierje augusztus 5-én, kedden lesz, és online lehet követni a Yahoo! Tv-n.12 epizódot forgattak le eddig, az első hatot pedig jövő héten láthatják a rajongók, majd a többi hat részt október 14-i folytatással adják le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek