Starity

All Time Low: érkezik a második DVD

2014. augusztus 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelentette be a pop/punk All Time Low legújabb turnéjának dátumát, mely nemcsak egy egyszerű show, de a legújabb DVD-jük forgatási helyszíne is egyben!

hirdetés
All Time Low: érkezik a második DVD

A zenekar első saját DVD-je, a Straight To DVD 2010-ben jelent meg, és megalakulásuk történetét meséli el. A mai napon publikálták az első 2015-ös koncertdátumot, amely nemcsak egy egyszerű show lesz, hanem legújabb DVD-jük forgatási helyszíne is, és a One Night In London with All Time Low nevet kapta.

A koncertre jövő márciusban kerül sor, és az előző, New York-i felvétellel ellentétben ezt Anglia szívében, Londonban forgatják majd le, és adják ki egyfajta dokumentumfilmként.

Az énekes/frontember, Alex Gaskarth így mesélt az új hírről: „Patrick Wembley úgy gondolja, elég idő eltelt a Sraight To DVD óta, ezért most itt az idő egy újhoz. Már tűkön ülünk a fiúkkal, hogy London java előtt fellépjünk, hisz ezt a show-t senki nem fogja elfelejteni.”

A banda tavaly ünnepelte 10. évét, és jelenleg a csúcson van, hisz a nemrég lezajlott AMPA díjátadón két díjat is bezsebeltek, egyet a legjobb kislemezért, amit Vic Fuentesszel készítettek, egyet pedig a Philantrophy kategóriában, amit a Skate4Cancer alapítvány ajánlottak.

A jövő év tehát ATL-ben gazdag lesz, hisz a DVD mellett hatodik nagylemezük is 2015-ben jelenik meg, amelynek munkálatai június óta zajlanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek