Starity

A galaxis őrzői a kiközösítetteknek szól

2014. augusztus 05. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező szívhez szóló levélben köszönte meg a rajongóknak a támogatásukat.

hirdetés
A galaxis őrzői a kiközösítetteknek szól

„Engedélyt adtál egy beszélő mosómedvének arra – egy pillanatra, egy percre, egy napra –, hogy valamivel emberibbé tegyen. És ezért mélységesen hálás vagyok” – írta A galaxis őrzői rendezője, James Gunn a Facebookon.

A film négy nappal ezelőtt került a mozikba, de máris két rekordot döntött meg, és a nyitóhétvégén több mint 94 millió amerikai dollárt kaszált a mozikban. A rendező szívhez szóló levélben köszönte meg a támogatást a rajongóknak.

„Köszönöm mindenkinek, aki eljött és elmegy megnézni A galaxis őrzőit, a szívem legmélyéről. Az őrzők egy csapat csodabogár, kirekesztett, kiközösített geek. A film azoknak szól, akik valaha is érezték már magukat kiközösítve, száműzve, kihagyva vagy épp másnak. Mindannyiunknak, akik nem tartoznak sehová. Ez a film hozzád tartozik.”

A galaxis őrzői a 2008-as azonos címen futott képregény alapján készült, melyben megismertük Star-Lordot, Gamorát, Grootot, Rocketet, Draxot, Mantist, Martyrt, Holdsárkányt, Cosmót, Jack Flaget és Adam Warlockot, közülük pedig az öt főszereplőt vitték vászonra, akiket Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel és a birkózó Dave Bautista keltettek életre.

James Gunn fogja írni és rendezni a folytatást is – ami 2017. július 28-án kerül a mozikba –, és a hétvégét már a forgatókönyv megírásával töltötte!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek