Starity

Rákos kisfiúnak énekelt Taylor Swift

2014. augusztus 05. 09:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő a tegnapi napon gitárjával felszerelve látogatott el a Bostoni Gyermekkórházba, ahol egy leukémiás kisfiúnak énekelt, valamint bekukkantott a többi beteghez is.

hirdetés
Rákos kisfiúnak énekelt Taylor Swift

Taylor Swift a nyár elején fejezte be turnéját, utána pedig rögtön visszatért a stúdiókba, hogy szorgosan dolgozzon legújabb albumán. Az énekesnő a munka mellett időt szakított arra, hogy néhány rajongójának örömöt szerezzen, ezért tegnap ellátogatott a Bostoni Gyermekkórházba, ahol a rákkal küzdő Jordan Lee Nickersonnak énekelt.

A hatéves Jordan fiatal kora ellenére a poklot is megjárta; kilenchónapos korában egy ritka genetikai rendellenességet diagnosztizáltak nála, az úgynevezett Williams-szindrómát, mely a fizikai rendellenességek mellett a fejlődést is jelentősen hátráltatja. Tizennyolchónaposan átesett egy nyitott szívműtéten, melynek során egy sérült aortát próbáltak helyrehozni, ami még visszamenőleg keletkezett szívbetegségének köszönhetően. A múlt hónapban észlelték nála először a leukémiát, azóta a gyermekkórház szolgál otthonául.

A kisfiút meglepetésként érte, mikor a hétszeres Grammy-díjas énekesnő felbukkant a szobájában. Először beszélgettek, majd Taylor eljátszotta We Are Never Getting Back Together című dalát, melyre közösen táncoltak, végül pedig összemérték erejüket a léghokiban is.

Swift később meglátogatta további rajongóit is, akik szintén a kórház falai közt tartózkodtak és mindegyikükkel boldogan készített egy közös képet is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek