Starity

Klippremier: Frnkiero And The Cellabration - Weighted

2014. augusztus 04. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A My Chemical Romance-ból ismert Frank Iero és zenekara teljes erőbedobással dolgozik az új lemezen, melynek előfutára, a Weighted egy hónapja debütált, ám a kisfilm csak most érkezett meg hozzá.

hirdetés
Klippremier: Frnkiero And The Cellabration - Weighted

A My Chemical Romance feloszlása mélyen megrázta a rajongókat, de nem kellett sokáig csüggedniük, ugyanis a srácok szólóban, de folytatják zenei karrierjük építését. Frank Iero gitáros Frnkiero And The Cellabration néven alapított zenekart, melynek első szerzeménye, a Weighted július 9-én debütált, a hozzá készült videoklip azonban alig néhány órával ezelőtt került nyilvánosságra a zenekar hivatalos Vevo-csatornáján keresztül.

A szerzemény az augusztus 26-án, a Staple Records gondozásában megjelenő Stomachaches címre keresztelt albumon kap majd helyet.

„Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy az emberek lássák az új videoklipünket. Amikor először írtam a koncepciójáról, már akkor tudtam, hogy a rendezői székekben John Carluccinak és Brandon Lagankénak kell helyet foglalnia, és Tate Steinsiek cimborám lesz a felelős a speciális effektekért. Senki más nem tudta volna olyan valóságűen valóra váltani az álmomat, mint ahogyan ő tette. Hihetetlen tehetségre volt szükségem és beteges személyiségre ahhoz, hogy valaki napi 32 órás munkával képes legyen mindezt megvalósítani. Azt kell mondanom, hogy örökké az adósa maradok ezekért a csodálatos, rendetlen szellemekért” – nyilatkozta Frank a bizarr kisfilm megjelenése kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek