Starity

Új évaddal tér vissza Nela Pocisková sorozata

2014. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színésznőt hamarosan újra láthatják rajongói, hiszen a negyedik szezonnal tér vissza a szlovák képernyőkre a Búrlivé víno.

hirdetés
Új évaddal tér vissza Nela Pocisková sorozata

A családi és romantikus sorozatok kedvelőinek jó hírünk van, ugyanis a szlovákiai TV Markiza csatornán futó Búrlivé víno új epizódokkal folytatódik, méghozzá augusztus 18-tól.

Kiderül az új évadból, hogy mi lesz Ninával (Nela Pocisková) és kit választ: a visszatérő Eriket (Milo Král), vagy Martint (Juraj Loj). Illetve láthatjuk a jól megszokot szereplőket is, valmint újakkal is találkozhatunk, mint például a Dr. Adela Luteránovát alakító Zdena Studenkovával és az Ivana Dolinskéhót játszó Erika Havasival is.

A Búrlivé víno a fent említett csatornán pontosan 2013. január 1-én kezdte meg hódító útját egészen június 18-ig. Annyira sikeres lett, hogy a csatorna fő műsoridőbe tette, ami azt jelentette, hogy az eredeti 17:55-ös időpontról áttették este 20:30-ra. Majd június 20-án megérkezett a második évad, ami december 18-ig tartott, a harmadik 2014. január 20-tól június 26-ig, és ideje korán megérkezik a negyedik is. Arról még nincsen információ, hogy ez az évad hány részes lesz, ugyanis az előző három teljesen más hosszúságú volt.

A sorozat egyébként két családról szól, akik borgazdaságot létesítettek. A két família között él Nina és az orvosi praxisban dolgozó Martin. A történelem telis-tele van bonyodalommal, szerelmekkel, hazugságokkal, a középpontban pedig a gyerekek és a család áll, vagyis megtalálható benne minden, ami egy izgalmas családi sorozathoz kell.

Eddig 250 epizóddal büszkélkedhet a széria, a főcímdalt pedig, ami a Neviem sa nájsť címet kapta, természetesen a főhősnőt alakító Nela Pocisková énekli. Magyarországon viszont eddig még nem vetítették le egyetlen epizódját sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek