Starity

Alexi Blue feldolgozta Becky G dalát

2014. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A YouTube-sztár meglepte rajongóit egy újabb feldolgozással, ezúttal Becky G dalát énekelte fel.

hirdetés
Alexi Blue feldolgozta Becky G dalát
Fotó: Facebook/Alexi Blue

Becky G legújabb dala, a Shower három hónapja debütált, és egy hónapja megjelent a hozzárendelt videoklip is, azóta pedig kiegészült a történet egy remix-változattal és egy színfalak mögött videóval is. A klip nézettsége azóta a kilencmillió felé hajlik, így nem is csoda, hogy felkeltette Alexi Blue figyelmét.

Az énekesnő rengeteg sikeres szám feldolgozásának boldog tulajdonosa, olyan dalokat énekelt fel, mint Ellie Gouldingtól a Burn, az Imagine Dragonstól a Radioactive, vagy például Miley Cyrustól a Wrecking Ballt, és emellett természetesen néhány saját szerzeménnyel is büszkélkedhet , köztük a Live Your Life-fal és a You Get Me Gooddal.

Kettő napja pedig ismét mikrofont ragadott, hogy egy újabb sikeres dalt dolgozzon fel, méghozzá Becky G Showerját. A coverben kedvenc hangszerén, a gitáron kíséri magát, de nem csak ez tűnhet fel a videót figyelve, hanem, hogy még mindig nem mondott le a szőke-pink ombrehajról, és a szeme mellett díszelgő, csillogó sminkkövecskékről sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek